Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014


Τα Χριστούγεννα έφτασαν και στο σχολείο μας για αυτήν τη σχολική χρονιά  αποφασίσαμε να δραματοποιήσουμε το γνωστό παραμύθι "Ο εγωιστής Γίγαντας" του Όσκαρ Ουάιλντ.Στην παράσταση συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου και ήταν μία προσπάθεια συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές.


Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

'Eνα κουκλοθέατρο στο σχολείο μας
Λίγες ημέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων επισκέφτηκε το σχολείο μας ο θίασος "Το Αερόστατο".Οι μαθητές απόλαυσαν την παρουσίαση γνωστών παραμυθιών και διασκέδασαν  με τη μουσική που τους συνόδευε. 

Ένα νόστιμο ρυζόγαλο


Ένα γευστικό, μυρωδάτο ρυζόγαλο μας ετοίμασαν οι μεγαλύτεροι μαθητές του σχολείου μας, με το γάλα που μας πρόσφερε η φάρμα "Κουκάκη" . Οι μαθητές ετοίμασαν με χαρά και πρόσφεραν στους μικρότερους συμμαθητές τους, ένα νόστιμο υγιεινό πρωινό.

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη στη φάρμα Κουκάκη
Επισκεφτήκαμε τη φάρμα "Κουκάκη" στα πλαίσια  προγράμματος Αγωγής Υγείας  για τη Διατροφή που υλοποιείται από όλες τις τάξεις του σχολείου μας.
Συζητήθηκαν οι κανόνες καθαριότητας, υγιεινής και ασφαλείας  που τηρούνται σε χώρους παραγωγής τροφίμων.Οι μαθητές επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις και παρακολούθησαν από κοντά τον τρόπο που συσκευάζονται και εμφιαλώνονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα .
Ακολούθησε ξενάγηση στους στάβλους. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να δουν τα ζώα από κοντά, να τα παρατηρήσουν  και να επισκεφτούν το αρμεκτήριο.
Η επίσκεψη τελείωσε "γλυκά" με ρυζόγαλα,  κρεμούλες και σοκολατούχα γάλατα που προσφέρθηκαν στους μαθητές.