Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Εργοστάσιο σοκολάτας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργάνωσε εκδρομή στην πόλη της Θεσσαλονίκης και επίσκεψη στο εργοστάσιο σοκολάτας. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν αυτό το γλυκό ταξίδι στο θεσπέσιο κόσμο της σοκολάτας!
Γιορτή 25ης Μαρτίου

Οι μαθητές του σχολείου συμμετέχουν στην γιορτή της 25ης Μαρτίου με ποιήματα, σκετς, τραγούδια και χορούς. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τους συγχαίρουν για την προσπάθεια τους και το τελικό αποτέλεσμα της γιορτής.


Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

Οι μαθητές του σχολείου συμμετέχουν στις δράσεις του σχολείου παρακολουθώντας σχετικά βίντεο και ταινία μικρού μήκους με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους στο σοβαρό ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού. Για το τέλος αφήσαμε την δημιουργία σχετικής αφίσας από δυο ομάδες μαθητών που αυτοσχεδιάσανε.

Κατασκευή χαρταετού

Οι μαθητές συμμετέχουν στην κατασκευή χαρταετού ανυπομονώντας για την ημέρα της απογείωσης!Φυτεύουμε στο λαχανόκηπο

Μετά από πολλές βροχές (πάρα πολλές) τελικά μας έκανε τη χάρη ο καιρός χαρίζοντάς μας μια ηλιόλουστη μέρα και καταφέραμε να φύτεψουμε τα φυτά μας που τα είχαμε αρκετές μέρες στα γλαστράκια τους. Οι μαθητές αγωνιούσανε πότε θα έρθει η σειρά τους να φυτεύσουν τα δικά τους φυτά.
Ο Λαχανόκηπος

Κατασκευή της περίφραξης του λαχανόκηπου του σχολείου. Οι μαθητές μαζεύουν από το φρεζαρισμένο έδαφος τις πέτρες και τα αγριόχορτα προετοιμάζοντας το μέρος για φύτευση.


Στην παρακάτω φωτογραφία παρακολουθούμε τους μικρότερους μαθητές του σχολείου να βοηθούν στην περίφραξη. Κι όμως όλοι μαζί μπορούνε!!!Επίσκεψη στον γεωπόνο

Για την δημιουργία του λαχανόκηπού μας επισκευτήκαμε με τους μαθητές του σχολείου τον γεωπόνο του χωριού. Μας έδωσε πολύτιμες συμβουλές για την φύτευση των σπόρων και των φυτών και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των μαθητών. Μας έλυσε απορίες και μας δώρησε σπόρους. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου τον ευχαριστούν πάρα πολύ.
ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

Επίσκεψη στην πλατεία του χωριού του πολιτιστικού σωματείου Χοροστάτες και αναπαράσταση του εθίμου "Μπούλες και Γενίτσαροι" το οποίο διαδραματίζεται στην πόλη της Νάουσας κατά την περίοδο της αποκριάς. Οι μαθητές θαύμασαν τις στολές των χορευτών και παρακολούθησαν την πολύ καλή παράσταση που έδωσαν. Το κρύο ήταν πολύ τσουχτερό!!!
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟΟι μαθητές του σχολείου στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη ξεκινήσαμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο εορταστικό κλίμα των εορτών


Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Ανακύκλωση


Οι μαθητές του σχολείου συλλέγουν καθημερινά σε ειδικές κούτες ανακυκλώσιμα υλικά όπως χαρτί, πλαστικό και αλουμίνιο και τα μεταφέρουν σε τακτά χρονικά διαστήματα στους μπλε κάδους ανακύκλωσης του χωριού.

Γιορτή 17 Νοεμβρίου


Εδώ βλέπουμε τους μαθητές να τραγουδάνε με συνοδεία κιθάρας τραγούδια σχετικά με την  ημέρα της επετείου της 17 Νοέμβρη.

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού ΑθλητισμούΟι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου μας σε συνεργασία με μαθητές άλλων σχολείων της περιοχής συμμετέχουν στις δράσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της Πανελλήνιας Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Δημοτικό Σχολείο Παλιού Αγιονερίου.  

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ

Επίσκεψη στο Διεθνές Φεστιβάλ Παντομίμας του Κιλκίς, το ΦθινόπωροΕπίσκεψη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου που έγινε στο Κιλκίς.Παρακολουθήσαμε την παράσταση της Κορεατικής Θεατρικής Ομάδας.Φωτογραφία των μαθητών με τους ηθοποιούς της παράστασης.