Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Αθλητικές δραστηριότητες 2017-2018


Φέτος ...κολυμπάμεΦέτος τα παιδιά της Γ΄τάξης συμμετέχουν σε πρόγραμμα κολύμβησης με τον γυμναστή κ.Πέτρο Καλαϊτζή.
Κάθε Παρασκευή η Γ΄τάξη πηγαίνει στο κολυμβητήριο, για να μάθουν να κολυμπάνε. Το πρόγραμμα γίνεται για όλα τα σχολεία. Εκείνη την ημέρα τα παιδιά έρχονται έτοιμα με τα μαγιό και τις πετσέτες. Ένα λεωφορείο από το Δήμο έχει αναλάβει να τους μεταφέρει κι εμείς που μένουμε πίσω... σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί είναι !!!( Ίσια Σοφία, Στ΄δημοτικού) Αγώνες κλασικού αθλητισμούΤην Δευτέρα 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν σχολικοί αγώνες κλασικού αθλητισμού.
Πήραν μέρος όλα τα σχολεία του νομού Κιλκίς και οι μαθητές από την Τετάρτη έως την Έκτη τάξη.Τα αθλήματα που μπορούσαν να συμμετέχουν οι μαθητές ήταν δρόμος στα 600 και 1000 μέτρα, άλμα ύψους, άλμα μήκους, μπαλάκι, δρόμο 40 και 60 μέτρων .Όλοι στην ομάδα μας φορούσαμε την ίδια στολή και είχαμε πανό με το όνομα του σχολείου μας.
Ο Σάββας Ξενιτίδης και ο Γιοβαντσάκης Τάσος  η Χρυσούλα Κορτέσογλου και η Ντρένι Αϊντα πήραν μέρος στο μπαλάκι. Ο Νικόλας Κουρτέσογλου, ο Στέλιος Γκούμας, ο Σωτήρης Σαρβανιτίδης, ο Βάλτος Κωνταντίνος και η Σάλλια Ελένη πήραν μέρος στο άλμα σε μήκος.Ο Σκαρλάτος Χρήστος, ο Αλετρίκης Χρήστος και η Κολέτσι Εντουάρτα πήραν μέρος στο δρόμο 40μ. , ενώ η Αβραμίδου Εύη και η Ίσια Σοφία πήραν μέρος στο δρόμο 60μ.Η μέρα ήταν πολύ ευχάριστη και σημαντική για εμάς. Η συμμετοχή μας μάς έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Καταφέραμε να πάρουμε πολύ καλές θέσεις και να φέρουμε στο σχολείο μας 2 μετάλλια. Η Χ. Κουρτέσογλου πήρε ασημένιο μετάλλιο και ο  Χ. Σκαρλάτος πήρε το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα 40 μ. Ο κ. Πέτρος αισθάνθηκε χαρούμενος και περήφανος, γιατί τα πήγαμε καλά ανάμεσα σε πολλά άτομα.Θέλουμε πολύ του χρόνου να ξαναπάρουμε μέρος στους αγώνες και να φέρουμε περισσότερα μετάλλια στο σχολείο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

 Επιστροφή στα θρανία  στις 10/05/21 Η χρήση του  self - test   δρα συμπληρωματικά  στα ήδη ισχύοντα μέτρα, που περιλαμβάνουν  υποχρεωτική χ...

Ένα Μουσείο στο Σχολείο