Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη από το Δημοτικό Σχολείο Μαυρονερίου


Επίσκεψη από το
Δημοτικό Σχολείο Μαυρονερίου


Στις 8 Μαϊου το σχολείο μας το επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρονερίου, με στόχο να γνωριστούν οι μαθητές, και να κάνουν κοινές δράσεις.
Εμείς οι μαθητές του σχολείου μας με τους δασκάλους μας ετοιμάσαμε σελιδοδείκτες που είχαν θέμα την Διατροφή, για να τους χαρίσουμε σε όλους τους μαθητές. Οι δάσκαλοί μας ζήτησαν από τον κύριο Κουκάκη να μας κάνει μία προσφορά με γαλακτοκομικά προϊόντα. Έτσι στο σχολείο μας είχαμε γάλα, κεφίρ και γιαούρτι, ενώ ο κύριος Κουκάκης φρόντισε να μας επισκεφτεί και η διατροφολόγος κ. Ναούμη που μας μίλησε για την σημασία της σωστής διατροφής.Οι γονείς μας φρόντισαν να φέρουν διάφορα υγιεινά φαγητά για το δεκατιανό μας.
Ετοιμάστηκε μία σειρά από τραπέζια στην τάξη της Γ- Δ, για να φάμε και τα δύο σχολεία πρωινό .Μετά από το πρωινό, παίξαμε ποδόσφαιρο.
Τα κορίτσια της Στ΄τάξης παίξανε βόλεϊ και κάνανε πολλές γνωριμίες, ενώ τα αγόρια είχαν κάτι μικροκαυγάδες στην αρχή. Με το παιχνίδι όμως οι διαφορές των παιδιών πάντα λύνονται. Μετά συμφιλιώθηκαν , γνωρίστηκαν καλύτερα και παίξανε όλοι μαζί.
Περάσαμε πολύ ωραία, γνωριστήκαμε και παίξαμε με όλα τα παιδιά. Ελπίζουμε να ξανάρθουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 Επιστροφή στα θρανία  στις 10/05/21 Η χρήση του  self - test   δρα συμπληρωματικά  στα ήδη ισχύοντα μέτρα, που περιλαμβάνουν  υποχρεωτική χ...

Ένα Μουσείο στο Σχολείο